Franky Van der Elst weet nu al wie laatste Champions’ play-off ticket grijpt

Franky Van der Elst weet nu al wie laatste Champions’ play-off ticket grijpt
Woensdag 29 maart 2023 - 12:00   I   door Redactie

Nu de interlands erop zitten, kunnen de Belgische eersteklassers de laatste rechte lijn in de reguliere competitie inzetten. Er zijn nog vier matchen te spelen.

Bij Het Belang van Limburg wisten ze Franky Van der Elst te strikken om vooruit te blikken op de laatste vier speeldagen. Volgens hem zal AA Gent het laatste play-off 1 ticket grijpen: “Ze zijn voor mij absoluut de topfavoriet! De Buffalo’s zijn in vorm en staan op het juiste moment in de top.”

“Ze hebben wel nog een zwaar programma, mét Europese wedstrijden”, gaat het Club-icoon verder. “Als AA Gent niet onderuitgaat tegen Union, zullen ze er zeker bij zijn. Ze mogen zelfs een keertje verliezen, zolang Club Brugge geen twaalf op twaalf haalt.”

Dat laatste ziet Van der Elst niet gebeuren: “Club voetbalt niet goed genoeg en scoort ook niet makkelijk. Van wie zouden de doelpunten komen? Buchanan en Lang scoren amper, Jutgla en Yaremchuk zitten niet in vorm… Als je dan ook achterin de nul niet kan houden… Ik zie niet hoe Club bij de eerste vier kan eindigen!”

Klassement

...
4. AA Gent - 51
5. Club Brugge - 49 
6. Westerlo - 48
7. Standard - 46
...

Poll: Wie zal naast KRC Genk, Union en Antwerp play-off 1 halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard  I  Westerlo

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024