Belgische supertalenten zien alles pas in slotfase beslist worden (VIDEO)

Maandag 27 maart 2023 - 20:51   I   door Redactie

De U21-ploeg van de Rode Duivels speelden maandag in Spanje tegen Japan. In een vriendschappelijke wedstrijd kwamen er heel wat Belgische toptalenten in actie.

Beglië-Japan 3-2

Onder meer Largie Ramazani, Yorbe Vertessen en Maxim De Cuyper mochten aan de aftrap verschijnen. Die eerste twee bedankten trainer Jacky Mathijssen met een doelpunt voor de onderbreking.

Onder meer Killian Sardella en Mandela Keita mochten na de pauze invallen. De tweede helft begon weliswaar met een domper voor de jonge Duivels. Japan kwam namelijk al na twintig minuten terug tot 2-2.

We leken af te stevenen op een gelijkspel, maar Kyan Vaesen van Westerlo besliste daar anders over. In de absolute slotfase zette hij de 3-2 eindscore op het bord. Hieronder kan je alle Belgische doelpunten bekijken.

Doelpuntenmakers:

5’ Ramazani 1-0, 20’ Vertessen 2-0, 53’ Sato 2-1, 64’ Suzuki 2-2, 86' Vaesen 3-2

Poll: Zou jij Yorbe Vertessen (Union) graag bij je favoriete JPL-ploeg zien spelen?