"Alle fans van Club Brugge zijn jaloers op hen"

Dinsdag 04 april 2017 - 16:15   I   door Fabian Morren

Hein Vanhazebrouck heeft besloten om zijn contract bij AA Gent te verlengen. Een beslissing die op veel sympathie kan rekenen.

Jan Mulder vindt het een goede zaak dat Vanhaezebrouck langer bij AA Gent zal blijven. "Hein wordt daarmee 'de duurst betaalde trainer van België' schreef een krant. Het salaris stond er niet bij, vervelend", merkt Mulder op in Het Laatste Nieuws. 

"Niet dat ik het belastbaar inkomen van de heer H. Vanhaezebrouck te Gent graag wil weten, maar de mededeling 'duurst betaalde trainer van België' hoef ik dan ook niet. Nu moeten we gissen naar het bedrag."

"Gevolg: valse bedragen in omloop, ontkenningen uit Gent, de wereld in getweete geruchten van jaloerse Bruggelingen over de maandwedde van Preud'homme (best betaalde coach van Vlaanderen)."

"Trainerswissels? Lood om oud ijzer. Alle trainers hangen van de klasse van de spelers af. Maar het verschil tussen ontslaan en houden is dit: een contract verlengen is aangenamer dan het ontbinden. Het salaris verhogen is zoveel prettiger dan het betalen van een oprotpremie. De resultaten zullen hetzelfde blijven, de manieren stukken beschaafder."

TAGS  I  Club Brugge  I   AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck  I   Jan Mulder

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023