"Alle fans van Club Brugge zijn jaloers op hen"

Dinsdag 04 april 2017 - 16:15   I   door Redactie

Hein Vanhazebrouck heeft besloten om zijn contract bij AA Gent te verlengen. Een beslissing die op veel sympathie kan rekenen.

Jan Mulder vindt het een goede zaak dat Vanhaezebrouck langer bij AA Gent zal blijven. "Hein wordt daarmee 'de duurst betaalde trainer van België' schreef een krant. Het salaris stond er niet bij, vervelend", merkt Mulder op in Het Laatste Nieuws. 

"Niet dat ik het belastbaar inkomen van de heer H. Vanhaezebrouck te Gent graag wil weten, maar de mededeling 'duurst betaalde trainer van België' hoef ik dan ook niet. Nu moeten we gissen naar het bedrag."

"Gevolg: valse bedragen in omloop, ontkenningen uit Gent, de wereld in getweete geruchten van jaloerse Bruggelingen over de maandwedde van Preud'homme (best betaalde coach van Vlaanderen)."

"Trainerswissels? Lood om oud ijzer. Alle trainers hangen van de klasse van de spelers af. Maar het verschil tussen ontslaan en houden is dit: een contract verlengen is aangenamer dan het ontbinden. Het salaris verhogen is zoveel prettiger dan het betalen van een oprotpremie. De resultaten zullen hetzelfde blijven, de manieren stukken beschaafder."

TAGS  I  Club Brugge  I   AA Gent  I   Hein Vanhaezebrouck  I   Jan Mulder

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024

zaterdag 25 mei 2024

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024