‘Topclub schakelt déze bijzondere troef in om Kompany weg te plukken’

‘Topclub schakelt déze bijzondere troef in om Kompany weg te plukken’
Donderdag 23 maart 2023 - 16:00   I   door Redactie

Vincent Kompany scheert hoge toppen sinds hij de deur bij Anderlecht (verplicht) achter zich heeft dichtgetrokken. Met Burnley staat hij met veel voorsprong aan de leiding in de Engelse tweede klasse.

De Belgische trainer verschijnt dan ook steevast op de lijstjes van Premier League-clubs die hun trainer tijdens het seizoen aan de kant schuiven. Kompany heeft nog geen enkele keer toegehapt, maar nu denkt een team daar verandering in te kunnen brengen.

Bij Tottenham zijn ze volgens The Guardian van plan om Antonio Conte aan de kant te schuiven. De Spurs staan momenteel op de vierde plaats in het klassement, maar onlangs ontplofte de Italiaan op een persconferentie. Hij noemde het bestuur én zijn spelers “egoïstisch”.

Ze zouden er dus aan denken om Vincent Kompany aan te trekken als zijn opvolger. Maar waarom zou Vince the Prince nu wél toehappen? Het Engelse nieuwsmedium meldt dat The Spurs een opvallende troef achter de hand hebben.

Troef

Bij Tottenham is Yaya Touré aan de slag als trainer in de jeugdacademie. Touré speelde jarenlang samen met Kompany bij Manchester City. Ze wonnen samen onder meer drie titels en Tottenham wil hem dus inschakelen om Kompany het hof te maken. Wordt vervolgd…

Poll: Als jij Kompany was, zou je dan de overstap naar Tottenham maken?

TAGS  I  Burnley  I  Tottenham  I  Manchester City

zondag 4 juni 2023

zaterdag 3 juni 2023

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023