‘Lukaku krijgt tijdens training met Duivels zéér verrassend transfernieuws’

‘Lukaku krijgt tijdens training met Duivels zéér verrassend transfernieuws’
Donderdag 23 maart 2023 - 14:00   I   door Redactie

Romelu Lukaku zal vrijdag ongetwijfeld plaatsnemen in de spits voor de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden. Dit seizoen loopt het weliswaar niet van een leien dakje voor de Belgische topschutter.

Hij wordt momenteel door Chelsea uitgeleend aan Inter, maar daar heeft hij zijn niveau van zijn eerste periode in Italië nog niet kunnen halen. Lukaku sukkelde dit seizoen ook al meermaals met blessures. Het initiële plan van Inter was om hem ook volgend seizoen te huren.

Maar door de mindere prestaties van de Duivel lijken de Italianen niet van plan om zijn verblijf te verlengen. Een terugkeer naar Chelsea dan maar? In eerste instantie natuurlijk wel, maar ook daar lijkt er geen plaats te zijn voor Lukaku. Fichajes meldt nu dat er een zéér opvallende ploeg hem zou willen binnenrijven.

Bayern München zoekt nog steeds een échte vervanger voor Lewandowski en zouden daarvoor bij de Duivel uitgekomen zijn. Hij ligt naar verluidt in de weegschaal met Kane, maar Tottenham wil hem niet laten gaan. Chelsea zal bij een overstap natuurlijk proberen om een groot deel van de 115 miljoen geïnvesteerde euro's te recupereren.

Poll: Zou Lukaku het goed doen bij Bayern München?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Inter

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023

woensdag 20 september 2023

dinsdag 19 september 2023