‘Dít is de reden dat recordtransfer Yaremchuk blijft falen bij blauw-zwart’

‘Dít is de reden dat recordtransfer Yaremchuk blijft falen bij blauw-zwart’
Donderdag 23 maart 2023 - 08:30   I   door Redactie

De laatste wedstrijd van Club voor de interlandbreak was er ééntje om snel te vergeten. Ze verloren met 0-1 tegen KV Kortrijk.

Ze hadden nochtans genoeg mogelijkheden om te scoren en minstens een punt mee naar huis te nemen. Eén van de spelers die onbegrijpelijk een reuzenkans miste, was Roman Yaremchuk.

De spits van zestien miljoen euro kan zijn prijskaartje maar niet rechtvaardigen. Hij wist nog maar twee keer te scoren en vier assists af te leveren. Filip Joos meent de reden voor zijn falen te kennen: "Hij heeft echt geen goede voeten!"

“Dat wisten we natuurlijk al langer, alleen scoort hij dan in principe wel”, aldus de analist bij Extra Time. “Zet hem bij KV Mechelen en hij heeft er twintig binnen liggen. Honderd procent zeker. Maar bij een voetballende ploeg zal hij het niet maken!”

Vertrouwen

Ook Franky Van der Elst was aanwezig in de studio van Extra Time. Hij wees nog een andere oorzaak aan voor het mislukken van Yaremchuk, het mentale aspect. Volgens de ex-Club-speler mist Yaremchuk vooral vertrouwen. 

Poll: Zou Yaremchuk er bij KV Mechelen twintig gemaakt hebben?

TAGS  I  Club Brugge

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024