‘Aanpak Tedesco zorgt voor vaarwel: Anderlecht-sterkhouder haakt af’

‘Aanpak Tedesco zorgt voor vaarwel: Anderlecht-sterkhouder haakt af’
Woensdag 22 maart 2023 - 11:00   I   door Redactie

De Rode Duivel bereiden zich momenteel voor op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden. De afgelopen dagen was er veel te doen over de selectie van de nieuwe bondscoach.

Tedesco besloot bijvoorbeeld om maar twee spelers uit de Pro League te selecteren. Beiden spelen voor Anderlecht: Vertonghen en Debast. Er was naar verluidt nog een andere Anderlecht-speler die op een selectie hoopte.

Nadat Jérémy Doku terugkeerde naar Frankrijk besloot Tedesco Johan Bakayoko aan te duiden als zijn vervanger. Mike Trésor en Francis Amuzu werden dus gepasseerd. Bij La Dernère Heure melden ze dat Amuzu wel degelijk op een selectie gehoopt had.

De Waalse krant meent te weten dat de flankspeler nu voor Ghana zal kiezen, dat het nodige papierwerk al in orde aan het brengen is. De afgelopen maanden zijn er heel wat potentiële Duivels die voor een ander land gekozen hebben.

Trend

El Khannous mocht met Marokko bijvoorbeeld mee naar het WK in Qatar. Onlangs zag het toptalent van KRC Genk drie jonge speler in zijn voetsporen treden. Ook William Balikwisha van Standard trok de Duivelse deur achter zich toe en koos voor Congo.

Poll: Wie had jij gekozen als vervanger voor Doku?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  PSV  I  KRC Genk

zondag 3 maart 2024

zaterdag 2 maart 2024

vrijdag 1 maart 2024

donderdag 29 februari 2024

woensdag 28 februari 2024