'Nieuwe details over verrassend ontslag doen Rode Duivels opschrikken’

'Nieuwe details over verrassend ontslag doen Rode Duivels opschrikken’
Maandag 20 maart 2023 - 08:30   I   door Redactie

De Rode Duivels verzamelen maandag voor het eerst om te werken onder de nieuwe bondscoach, Domenico Tedesco. De Duitser riep 24 spelers op.

Dat is best een beperkte selectie, maar dat heeft zijn redenen. Tedesco zou namelijk niet willen dat er nog spelers bij de natiionale ploeg revalideren, zo meldt de Gazet van Antwerpen. Dat is natuurlijk best opvallend.

In het tijdperk onder Martinez werd er namelijk steevast samengewerkt met topkinesist Lieven Maesschalck. Die kreeg onlangs weliswaar te horen dat hij niet meer nodig is bij de Duivels.

Nu weten we dus ook waarom: Tedesco wil geen geblesseerde spelers in zijn selectie. Dat is ook meteen de reden dat spelers als Youri Tielemans (en Dries Mertens?) niet opgeroepen zijn.

Doku

Een speler die er wél bij is, maar mogelijk nog zal vertrekken, is Jérémy Doku. De dribbelkont is kennelijk toch nog niet helemaal hersteld van zijn blessure en zijn trainer bij Stade Rennes zou hem naar verluidt graag snel zien terugkeren om in Frankrijk verder te revalideren.

Poll: Vind jij het logisch dat Tedesco niet wil dat de Duivels nog bij de nationale ploeg revalideren?

TAGS  I  Rode Duivels

vrijdag 14 juni 2024

donderdag 13 juni 2024

woensdag 12 juni 2024

dinsdag 11 juni 2024

maandag 10 juni 2024