‘Déze monstertransfer wordt volgende topper bij blauw-zwart: Hij is klaar'

‘Déze monstertransfer wordt volgende topper bij blauw-zwart: Hij is klaar'
Zondag 19 maart 2023 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge is dit seizoen terug met de voeten op de grond gezet, maar dat wil niet zeggen dat er geen toekomst meer is. Integendeel.

Dat heeft de 18-jarige Jorne Spileers de voorbije speeldagen voldoende bewezen. Plots mocht de centrale verdediger vanuit Club NXT zijn ding doen in de basis van de eerste ploeg. Maar er zit nog talent in de Brugse beloftenploeg.

De Krant van West-Vlaanderen maakte een analyse van de vele youngsters en kwam uit bij Joel Ordonez als de volgende die zal doorbreken bij de grote jongens. De 18-jarige centrale verdediger is de duurste speler bij Club NXT.

Met een bedrag van bijna vier miljoen euro rondde blauw-zwart in augustus een voor de beloften ongeziene monstertransfer af door Ordonez voor de neus van Ajax, PSV, Benfica en Milan uit Ecuador weg te kapen. 

Vlekkeloos

"De aanpassing bij Club NXT verloopt vlekkeloos en hij is een certitude achterin", acht het weekblad hem klaar voor de volgende stap. "Ondanks de defensieve perikelen bij het eerste elftal werd hij nog niet doorgeschoven, maar als hij de lijn van zijn prestaties kan doortrekken, wordt dat slechts een kwestie van tijd."

Poll: Denk je dat Ordonez zijn 4 miljoen waard zal blijken?

TAGS  I  Club Brugge  I  Club NXT

dinsdag 18 juni 2024

maandag 17 juni 2024

zondag 16 juni 2024

zaterdag 15 juni 2024