Totaal onverwachte wending: ‘Zidane werpt Hazard reddingsboei toe’

Totaal onverwachte wending: ‘Zidane werpt Hazard reddingsboei toe’
Donderdag 16 maart 2023 - 10:00   I   door Redactie

Bij de Rode Duivels heeft Eden Hazard de laatste pagina omgedraaid. Of dat ook bij Real Madrid het geval zal zijn, moet nog blijken.

Real nam woensdag de scalp van Liverpool in de Champions League. Hazard kwam — zoals gewoonlijk — niet in actie. De ex-Duivel liet al weten dat hij liefst volgend seizoen in Madrid wil blijven.

Maar mocht hij toch een interessante uitdaging voorgeschoteld krijgen, dan zou dat hem wel eens op andere gedachten kunnen brengen. Defensa Central meldt nu dat niemand minder dan Zinedine Zidane Hazard wil komen helpen.

De Spaanse krant meent namelijk te weten dat de ex-Real-trainer Hazard aan boord wil halen bij zijn volgende project. Hij zou overtuigd zijn dat hij Hazard terug naar zijn beste niveau kan krijgen. De vraag luidt nu juist: Waar ligt de toekomst van Zidane?

Clubvoetbal

Nadat het contract van Didier Deschamps verlengd werd bij de Franse nationale ploeg, werd het duidelijk dat Zidane zich nog even op clubvoetbal zal focussen. Onder meer Juventus en PSG zouden hem willen strikken.

Poll: Zou Zidane Hazard zijn carrière kunnen herlanceren?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024