‘Blauw-zwarte fans kijken op: Parker kan na ontslag snel weer aan de slag’

‘Blauw-zwarte fans kijken op: Parker kan na ontslag snel weer aan de slag’
Woensdag 15 maart 2023 - 08:30   I   door Redactie

Ondanks de overwinning tegen Standard is Club Brugge nog steeds aan het bekomen van de 67 dagen onder Scott Parker. De Engelsman werd vorige week aan de kant geschoven.

Iedereen lijkt het er over eens te zijn: Parker was een miscast, een complete mislukking. Na zijn ontslag bij Bournemouth was het al zijn tweede job van het seizoen. Toch lijkt hij nog steeds felbegeerd.

Hij wist in zijn — nog steeds prille — trainerscarrière dan ook tot twee maal toe te promoveren van de Championship naar de Premier League. De Daily Mail meldt nu dat hij binnenkort al aan een nieuwe avontuur zou kunnen beginnen.

De Engelse FA zou hem namelijk willen aantrekken als bondscoach voor Jong Engeland. Lee Carsley — de huidige bondscoach — zou na het EK van komende zomer zijn kans in het clubvoetbal terug willen wagen.

Concurrentie

Parker is weliswaar niet de enige naam op het lijstje van de Football Association. Ze willen een jonge coach die een grote spelerscarrière gemaakt heeft een kans geven. Ook Lampard en Gerrard zouden op het lijstje staan.

Poll: Zou deze job Parker beter liggen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Engeland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024