‘Verhaeghe en Mannaert duiken tijdens de rust opeens op in de kleedkamer’

‘Verhaeghe en Mannaert duiken tijdens de rust opeens op in de kleedkamer’
Maandag 13 maart 2023 - 16:30   I   door Redactie

Club wist dit weekend de belangrijke wedstrijd tegen Standard te winnen. Ze tellen momenteel één puntje voorsprong op AA Gent in het klassement.

Aan de rust stond er zondag nog een brilscore op het bord in Jan Breydel. Kersvers interim-trainer Rik De Mil scoorde punten. Toch lieten Verhaeghe en Mannaert zich tijdens de rust zien in de kleedkamer, dat wordt onthuld bij Sjotcast.

In de voetbalpodcast van Het Nieuwsblad had chef voetbal Ludo Vandewalle het over dat voorval: “Je met twee laten zien tijdens de rust, ik vind dat toch een rare situatie. Er was toch een bepaalde nervositeit. Het toont zenuwachtigheid.”

“Ze hebben recht om af en toe hun zegje te doen. Maar wat moeten zij nu in die kleedkamer gaan doen?”, vraagt de chef voetbal zich af. “Denk je dat je echt iets bijdraagt naar de spelers toe? En het geeft naar de trainer toe een gevoel dat hij zijn taken niet alleen aan zou kunnen.”

Fredberg

“Er is ook een groot verschil met Fredberg die bij Anderlecht in contact staat met de bank, want de Deen is sportief directeur. Verhaeghe is de voorzitter en eigenaar, Mannaert is de CEO”, verklaart Vandewalle.

Poll: Vind jij het een probleem dat Mannaert en Verhaeghe dit doen?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024