Sterkhouder blauw-zwart weigert te aanvaarden: "Dat is beneden niveau"

Sterkhouder blauw-zwart weigert te aanvaarden:
Vrijdag 10 maart 2023 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge staat voor de weken van de waarheid. Na het ontslag van Scott Parker is het nu alles of niets en dat beseffen de spelers ook.

Want waar blauw-zwart de voorbije jaren altijd voor de titel streed - en meestal ook won - is het nu tot éénieders afgrijzen vechten voor een ticket voor play-off 1. "Het is erg dat we voortdurend naar beneden moeten kijken, naar Gent, Standard en zelfs Westerlo", aldus Brandon Mechele.

In De Krant van West-Vlaanderen geeft hij aan dat Club Brugge nu dringend punten moet pakken zodat ze weer naar boven kunnen kijken. "Eerst naar die derde plaats en als we die genomen hebben weer een trapje hoger kijken."

Want Mechele weigert zich neer te leggen bij een gruwelijke gedachte: "Een ticket voor de Conference League is beneden het niveau van Club. We hebben al veel weggegeven. Nu moeten we naar onszelf kijken, matchen winnen en dan zien we wel waar we uitkomen.”

Poll: Vind jij de Conference League beneden het niveau van Club?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024