‘Dít is de grootste concurrent van Club Brugge voor het laatste play-off 1-ticket’

‘Dít is de grootste concurrent van Club Brugge voor het laatste play-off 1-ticket’
Zaterdag 04 maart 2023 - 21:30   I   door Redactie

Bij de landskampioen zijn ze nog volop aan het bekomen van de afslachting aan de kust die vrijdagavond plaatsvond. De grote concurrenten van Club in de strijd om play-off 1 kunnen dit weekend weer naderen.

Mochten AA Gent, Standard of Westerlo de drie punten kunnen veroveren, dan naderen ze tot op één puntje van de landskampioen. Alle drie zullen ze alvast niét winnen, want Westerlo trekt zaterdagavond richting Luik voor een clash tegen Standard.

In aanloop naar die wedstrijd is Bob Peeters bij Elven Belgium bijzonder lyrisch over de bezoekende ploeg. Hij denkt zelfs dat Westerlo de grootste concurrent van Club Brugge zal worden in de strijd om play-off 1.

“Wat Westerlo dit seizoen presteert, als je ook vorige week weer ziet (de 4-2 overwinning tegen Union)… Normaal zou je zeggen dat ze dat nooit volhouden”, aldus Peeters in Clash of the Week.

Vertrouwen

“Maar ik denk dat Standard, AA Gent en zélfs Club Brugge de tenen zullen mogen uitkuisen om Westerlo uit play-off 1 te houden!”, verrast de Helmond Sport-trainer.

“Ze hebben momenteel énorm veel vertrouwen en hebben eigenlijk ook niets te verliezen”, is Peeters zijn conclusie. “Ze gingen eventueel voor de top acht gaan... Alles wat ze halen is dus bonus!”

Poll: Wie zal play-off 1 halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  Standard  I  Westerlo

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024