Cath Luyten doet Frank Raes opkijken met onthulling: “Schuldbesef en schaamte”

Cath Luyten doet Frank Raes opkijken met onthulling: “Schuldbesef en schaamte”
Woensdag 01 maart 2023 - 20:00   I   door Redactie

Cath Luyten is natuurlijk veel meer dan de ex van voormalig Extra Time-presentator Frank Raes. Cath en Frank zullen wel altijd contact blijven houden, want ze hebben samen een kind.

Bij De Zondag sprak Cath Luyten onder meer over haar kinderen: “Je wil je kind de wereld laten zien, om tolerantie aan te leren, om het open te stellen voor andere gewoontes en culturen.”

Om dat doel te bereiken boekt ze al eens een vliegticket om op vakantie te gaan: “Onlangs boekte ik in totaal achttien vliegtickets, voor mezelf, mijn lief en de peuter. We zagen Caïro, Sharm-el-Sheikh en Luxor in Egypte.”

“Maar heel milieuvriendelijk is dat niet. Want zo helpen we de planeet wel een beetje om zeep”, aldus Cath. “Ik kijk met veel schuldbesef naar mijn ecologische voetafdruk. Het juiste woord is vliegschaamte.”

Schaamte

“Ik rij ook nog met een Volvootje waarvan de roetfilter niet meer door de keuring raakt. Ook roet is een schaamwoord geworden… Behalve wanneer het over Pieten gaat!”, concludeert ze. “Ik mag dus zeker niet beweren dat ik een ecologisch toonbeeld ben.”

Poll: Voel jij je schuldig als je op reis gaat met het vliegtuig?

TAGS  I  VRT  I  Sporza  I  Extra Time

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024