'Raar maar waar: Om déze reden is Genk blij met wat nu bij Club gebeurt'

'Raar maar waar: Om déze reden is Genk blij met wat nu bij Club gebeurt'
Dinsdag 28 februari 2023 - 08:30   I   door Redactie

Nog zeven speeldagen te gaan in de reguliere competitie en dan zullen we weten welke ploegen hun ding zullen kunnen doen in de play-offs.

Marc Degryse ziet in Het Laatste Nieuws dat KRC Genk alweer een kloof van tien punten geslagen heeft met nummer twee Union. "Racing begint de titel al te ruiken", aldus Degryse. Maar het is daaronder dat hij een opvallende uitspraak in petto heeft.

"In de strijd om de vierde plaats in de Champions' Play-Offs deed Club Brugge een goede zaak. Ik denk dat ze in Genk blij zullen zijn mocht Club inaal toch bij de top vier eindigen." En daar heeft de analist een heel speciale reden voor.

"Want met name Union heeft het altijd lastig met blauw-zwart, dat kan in de kaart van Genk spelen." Dat Genk het zelf ook wel vaak lastig heeft tegen Club, vindt Degryse door de grote achterstand van de Bruggelingen ogenschijnlijk geen probleem.

Poll: Denk jij dat Genk Club liever in play-off 1 heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024