Coucke kijkt op: Kerkhofs mag niets zeggen maar praat toch mond voorbij

Coucke kijkt op: Kerkhofs mag niets zeggen maar praat toch mond voorbij
Woensdag 22 februari 2023 - 16:30   I   door Redactie

Kat Kerkhofs is natuurlijk de vrouw van Dries Mertens. Deze winter werd de Galatasaray-speler door verschillende bronnen aan Anderlecht gelinkt.

Die geruchten werden als snel van tafel geveegd, maar Anderlecht-eigenaar Marc Coucke zou recent mogelijks toch op een andere manier in aanraking zijn gekomen met de Rode Duivel en zijn vrouw.

Coucke nam namelijk deel aan ‘The Masked Singer’, waar hij als Kolonel Mops zijn beste zangkunsten bovenhaalde. Momenteel is er veel te doen rond de Champignon, die heel Vlaanderens hart wist te veroveren.

Eén ding over de Champignon is al zeker: het is een kleine man. Heel wat mensen denken dan meteen aan Dries Mertens. Bij Dag Allemaal werd Kat Kerkhofs op de rooster gelegd: “Hij is niet groot, dus ik snap dat de mensen aan mijn ventje denken.”

Verdacht

“Maar ik mag natuurlijk niets zeggen”, knipoogt ze. “Het zou met Dries zijn werkschema héél moeilijk zijn, zeker omdat we nu in Istanboel wonen.” De opnames werden weliswaar vorig jaar al afgerond, toen hij nog niet in Turkije speelde…

“Misschien ben ik het zelf wel?”, wil Kat er nog aan toevoegen. Ze staat zelf bovenaan het verdachtenlijstje voor Soaperstar: “Al werk ik voor de concurrerende zender, dat zou dus niet geapprecieerd worden.” Probeert ze zichzelf zo in te dekken? Wordt vervolgd…

Champignon:

Soaperstar:

Kolonel Mops:

Poll: Denk jij dat Kat (of Dries) meedoet aan 'The Masked Singer'?

TAGS  I  Anderlecht  I  Galatasaray

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024