Heel Engeland is in de ban van commotie rond Duivel Kevin De Bruyne: “Groot mysterie”

Heel Engeland is in de ban van commotie rond Duivel Kevin De Bruyne: “Groot mysterie”
Maandag 06 februari 2023 - 09:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne wist met Manchester City in de laatste vijf seizoen maar liefst vier keer de Premier League te winnen.

Dat hebben ze niet alleen te danken aan de Rode Duivel, maar ook aan Pep Guardiola. De Spaanse coach staat gekend als een van de beste trainers op deze planeet.

Het feit dat hij ervoor koos om De Bruyne zondag op de bank te laten starten tegen Tottenham, riep dan ook heel wat vragen op. “Of hij geblesseerd was? Neen”, was Guardiola na de match duidelijk.

“Het was een tactische keuze”, aldus de Spanjaard bij Sky Sports. Daags na de wedstrijd — die door Tottenham met het kleinste verschil gewonnen werd — waren de Engelse media duidelijk over de keuze van Guardiola.

Reacties

Bij Sky Sports liet analist Souness vallen dat hij de beslissing echt niet begrijpt: “Dit is echt een groot mysterie voor mij... Hij stelt Alvarez op de De Bruyne niet?! De Bruyne is dé beste aanvallende middenvelder te wereld.”

"Pep Guardiola is met zijn beslissingen heel hard zijn best aan het doen om over te komen als de gekke professor. En zijn keuzes doen Man City geen goed", klinkt het dan weer bij The Daily Mail.

Op Twitter lieten de fans van Manchester City trouwens weten dat ze niet onder de indruk waren van de Duivel, die na 58 minuten mocht invallen: "Hij wandelt hier gewoon wat rond" en "Hij is zó traag en lui..."

Poll: Is De Bruyne de beste middenvelder op deze planeet?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024