Versterking bevestigd: Landskampioen haalt deze oude bekende terug naar Jan Breydel

Versterking bevestigd: Landskampioen haalt deze oude bekende terug naar Jan Breydel
Zaterdag 04 februari 2023 - 18:00   I   door Redactie

Tijdens de wintermercato trok de landskampioen opvallend weinig versterkingen aan. Ze gingen dan ook enkel voor ‘opportuniteiten’.

Eén van die opportuniteiten die ze níet hebben kunnen grijpen, is de terugkeer van de aan Westerlo uitgeleende Maxim De Cuyper. Club wilde hem deze winter al terughalen, maar dat ging uiteindelijk toch niet door.

Bij De Gazet van Antwerpen laat De Cuyper weten dat hij volgend seizoen met zekerheid terugkeert naar Club: “Het is de bedoeling om in Brugge aan de voorbereiding te starten. Daarna zien we wel.”

“Als Westerlo een voorstel doet, dan zal ik zeker luisteren”, gaat de Club-huurling verder. “Zoals altijd zal ik dan mijn gevoel volgen. Ik voel hier heel veel respect en als Westerlo over een verlengd verblijf wil praten, dan wil ik zeker rond tafel zitten!”

Meijer

Bij Club zal hij de concurrentie moeten aangaan met Bjorn Meijer: “Ik ben aanvallend sterker, hij defensief. Op die manier liggen we in evenwicht”, verklaart De Cuyper. “Maar misschien moet de coach niet kiezen en kunnen we samen spelen!”

Poll: Zal De Cuyper volgend seizoen titularis zijn bij blauw-zwart?

TAGS  I  Club Brugge  I  Westerlo

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024