‘Verrassende wending: Kat Kerkhofs kondigt terugkeer van Dries Mertens in België aan’

‘Verrassende wending: Kat Kerkhofs kondigt terugkeer van Dries Mertens in België aan’
Zaterdag 04 februari 2023 - 14:00   I   door Redactie

Dries Mertens maakte deze zomer de overstap van Napoli naar Galatasaray. Hij tekende een contract voor één seizoen in Turkije, met de optie op één extra.

Bij Het Laatste Nieuws gaf Kat Kerkhofs een uitgebreid interview. Daar had ze het ook kort over haar wederhelft, Dries Mertens. Tijdens zijn voetbalcarrière heeft Kat zich altijd naar hem moeten schikken.

“Volgend jaar in mei loopt z'n contract bij Galatasaray af en hij wil er in schoonheid afsluiten”, laat Kat optekenen. “‘t Is ook mooi geweest. Dries wordt 36, in voetballerstermen is dat zo goed als bejaard”, lijkt ze zijn afscheid aan te kondigen.

Wanneer Mertens zijn contract afloopt, willen ze terugkeren naar België: “Zodat Ciro hier naar school kan gaan. Na zo'n lange periode in het buitenland snak ik ernaar om wat meer bij m'n familie te zijn”, aldus Kerkhofs. “Dries en ik hebben veel meegemaakt, maar ook veel moeten missen.”

JPL

Als Mertens zijn voetbalschoenen nog niet aan de haak wil hangen, dan lijkt het er dus op dat hij nog even in België zal komen voetballen. Enkele JPL-clubs zouden hem alvast graag zien komen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Poll: Zou jij Mertens graag bij je favoriete JPL-club zien spelen?

TAGS  I  Galatasaray  I  Napoli  I  Rode Duivels

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024