Mogelijk horrorscenario in de maak voor Club Brugge na bijzonder slecht nieuws

Mogelijk horrorscenario in de maak voor Club Brugge na bijzonder slecht nieuws
Vrijdag 03 februari 2023 - 08:30   I   door Redactie

Club Brugge is tegenwoordig een club met vooral zorgen. Niet alleen op, maar ook naast het veld.

Want dat de De Raad voor Vergunningsbetwisting donderdag de omgevingsvergunning voor het nieuwe stadion vernietigd heeft, kan zware gevolgen hebben. Dat is toch wat de Brugse schepen van Ruimtelijke Ordening Franky Demon in Het Laatste Nieuws beweert. 

"De tijd begint nu echt te dringen, want het Jan Breydelstadion is op en zal binnen enkele jaren mogelijk ook Europees afgekeurd worden." En dan zit blauw-zwart echt wel in de problemen. Want dan moet het op zoek naar een ander stadion.

En zo gek veel zijn er niet. De dichtsbijzijnde die aan de Europese normen voldoet is... de Ghelamco Arena. Maar dat zou voor de Brugse supporters een ware nachtmerrie zijn. AA Gent is voor hen immers een aartsrivaal.

Vernedering

Om van een verhuis naar het Koning Boudewijnstadion niet te spreken. Een verplaatsing naar Brussel maken voor een Europese confrontatie zou voor de blauw-zwarte aanhang een heuse vernedering betekenen. Afwachten hoe het uitdraait.

Poll: Waar zou je Club Brugge het liefst Europees zien spelen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024