Mazzu: "Wij kunnen winnen van Club Brugge"

Mazzu:
Donderdag 13 oktober 2016 - 09:50   I   door Fabian Morren

Dit weekend neemt Club Brugge het op tegen Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League. Club Brugge hoopt uiteraard de zege te pakken, aangezien ze al heel wat punten lieten liggen dit seizoen. Charleroi op zijn beurt wil de goede vorm van de laatste weken doortrekken en bovenaan mee blijven doen.

Toch zien de statistieken er niet zo goed uit voor Felice Mazzu. Club Brugge en Michel Preud'homme liggen hem niet. "Hoeveel punten ik tegen hem gepakt heb? Zeven of acht, denk ik. Slechts drie? Michel is een topcoach. Ik denk dat we het vooral in Jan Breydel moeilijk hebben. Ik heb geen idee aan wat het ligt. Ik kan me wel nog herinneren dat Izquierdo het ons een paar keer moeilijk gemaakt heeft", begint Mazzu z'n verhaal aan Het Laatste Nieuws. 

"Misschien is het goed dat hij er morgen niet bij is, ook al zijn er nog andere spelers die individueel het verschil kunnen maken. Maar als je álle wedstrijden van de laatste jaren overloopt, zijn het altijd de details die doorslaggevend zijn. Een bal die net niet goed valt, een uitstekende save...", gaat hij verder. Ze willen dan ook op mentaliteit het verschil kunnen maken. "Dat zullen we morgen ook nodig hebben. Ik ben ervan overtuigd dat dit Charleroi kan winnen van Club Brugge. Het gaat er me niet om dat zij zogezegd in een mindere periode zitten - ze wonnen toch drie competitiewedstrijden op rij -, maar wel dat we een thuismatch spelen én dat er voldoende kwaliteit is. We kunnen boven onszelf uitstijgen."

TAGS  I  Charleroi  I   Felice Mazzu  I   Club Brugge

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022