‘AC Milan stuurt De Ketelaere bikkelhard signaal en onderhandelt met Europese topclub’

‘AC Milan stuurt De Ketelaere bikkelhard signaal en onderhandelt met Europese topclub’
Donderdag 26 januari 2023 - 20:30   I   door Redactie

De Ketelaere bij AC Milan, het wil maar niet lukken. De Rode Duivel vindt zijn draai niet in de modestad en wist nog niet te scoren in het rood-zwarte shirt.

De Ketelaere maakte deze zomer de overstap naar AC Milan voor een slordige 35 miljoen euro. De verwachtingen stonden dan ook hooggespannen, maar hij heeft die vooralsnog niet kunnen waarmaken.

De Italiaanse landskampioen staat tweede in de Serie A, maar telt inmiddels twaalf punten achterstand op leider Napoli. Tot overmaat van ramp wisten ze in hun laatste drie competitiewedstrijden maar twee puntjes te verzamelen.

Er moet dus dringend beterschap komen. Daarvoor zou AC Milan de transfermarkt optrekken. Ze zoeken een nieuwe aanvallende middenvelder en laat dat nu net de positie zijn waar De Ketelaere het vaakst uitgespeeld wordt.

Opties

AC Milan zou twee dossiers aan het volgen zijn. Allereerst is er Nicolo Zaniolo van AS Roma, waarmee ze al onderhandelingen gevoerd zouden hebben. Maar ook Hakim Ziyech van Chelsea staat op de radar.

La Gazzetta dello Sport meldt namelijk dat de gesprekken tussen de entourage van Ziyech en de clubleiding woensdag zijn opgestart. De Ketelaere lijkt er dus een stevige concurrent bij te krijgen in Milaan, Ziyech of Zaniolo.

Poll: Zal De Ketelaere dit seizoen een doelpunt maken bij AC Milan?

TAGS  I  AC Milan  I  AS Roma  I  Chelsea

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024