OFFICIEEL: Fabio Silva neemt op heel verrassende manier afscheid van Anderlecht

OFFICIEEL: Fabio Silva neemt op heel verrassende manier afscheid van Anderlecht
Dinsdag 24 januari 2023 - 20:45   I   door Redactie

Wat er zat aan te komen is ook gebeurd: Fabio Silva heeft nu ook officieel aangekondigd dat hij Anderlecht verlaat. Maar de manier waarop is verbazingwekkend.

De Portugese aanvaller keer terug naar moederclub Wolverhampton en zal daarna opnieuw uitgeleend worden. Zo goed als zeker aan PSV. Ondanks het geruzie op het einde pakt Silva op Instagram toch uit met een verrassend mooie boodschap.

"Ik wil mijn dankbaarheid delen voor deze geweldige club en hun fans. Ze geloofden in mij en vertrouwden mij op een moment dat velen twijfelden", startte hij. "Ook een speciale vermelding voor mijn ploegmaats: bedankt voor alle steun en vreugdevolle momenten op en naast het veld. Er zijn echte vriendschappen ontstaan."

"Appreciatie is iets wat essentieel is in mijn leven, dus ik wil zeggen dat zij me allemaal smaen de kans hebben gegeven om weer gelukkig te zijn en te doen waar ik het meest van hou!! Bedankt om me als mens en als speler te helpen groeien!!" 

Eer

Tot slot had hij nog een boodschap voor de paars-witte aanhang. "En voor de ongelooflijke fans: jullie waren essentieel in de steun aan de ploeg en mezelf, hoewel de resultaten niet altijd waren wat we hadden verwacht. Het wordt een eer om voor deze club, de grootste van België, te blijven supporteren."

Poll: Denk je dat Fabio Silva dit ook echt meent?

TAGS  I  Anderlecht  I  Wolverhampton  I  Portugal  I  Inter  I  PSV

vrijdag 24 mei 2024

donderdag 23 mei 2024

woensdag 22 mei 2024

dinsdag 21 mei 2024

maandag 20 mei 2024