'Antwerp wil Genk, Union en Club Brugge genadeklap verkopen met stunttransfer'

'Antwerp wil Genk, Union en Club Brugge genadeklap verkopen met stunttransfer'
Dinsdag 24 januari 2023 - 09:00   I   door Redactie

Het was voor de winterstop een tijdje minder, maar nu lijkt Antwerp op kruissnelheid. Al kan het altijd nog beter.

En daarom wordt er gekeken om de kern nog te versterken. Zeker nu met probleemkind Michael Frey op aanvallend vlak een sterke kracht is vertrokken. Maar Antwerp zou Antwerp niet zijn als het niet zou willen uitpakken met een stunt.

Eindhovens Dagblad weet immers dat ze op de Bosuil geïnformeerd hebben naar Yorbe Vertessen. Dat is de 22-jarige belofteninternational en vlotscorende aanvaller die voorbestemd is om Rode Duivel te worden.

Bij PSV zit hij nu even op een zijspoor, maar aan zijn talent wordt niet getwijfeld. Daarom dat ook Anderlecht al aan de spits gesnuffeld heeft. Met zijn komst wil Antwerp concurrenten KRC Genk, Union en Club Brugge KO slaan in de titelstrijd.

Entourage

Vertessen zelf zou volgens de Nederlandse krant absoluut niet weigerachtig staan tegenover een transfer naar het nummer drie en binnen zijn entourage wordt de interesse ook bevestigd. Wordt vervolgd dus.

Poll: Denk je dat Vertessen Antwerp mee kampioen zou kunnen maken?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023