‘Landskampioen Club Brugge grijpt in en heeft miljoenen over voor déze winteraanwinst’

‘Landskampioen Club Brugge grijpt in en heeft miljoenen over voor déze winteraanwinst’
Maandag 09 januari 2023 - 19:00   I   door Redactie

Club Brugge volgt in het Pro League-klassement inmiddels op vijftien punten van KRC Genk. Zondag verloren ze nog met 3-1 van de huidige leider.

Die uitslag had er anders uit kunnen zien, als recordtransfer Roman Yaremchuk een dot van een kans de nek niet had omgewrongen. Bij Club beginnen ze zich duidelijk zorgen te maken om de slagkracht voorin.

Deze zomer trokken ze naast Yaremchuk ook Larin en Jutgla aan. Die laatste begon goed aan zijn periode bij Club, maar lijkt zijn goede vorm inmiddels weer kwijt te zijn. Larin werd dan weer compleet gepasseerd door Parker.

Club Brugge zou volgens enkele Turkse bronnen nu een extra speerpunt willen aantrekken. Het gaat om de 25-jarige Oekraïner Artem Dovbyk, die momenteel actief is bij SK Dnipro. Club zou 6,5 miljoen euro hebben klaarliggen voor de spits.

Buitenkans

Dovbyk wist in 91 wedstrijden bij Dnipro 46 keer te scoren en 11 assists af te leveren. Zijn marktwaarde wordt rond 10 miljoen euro geschat, maar zijn contract loopt in december wel af. Zelf aast de spits ook op een transfer, dus hij zal allicht voor een lager bedrag weg te plukken zijn.

Poll: Heeft Club echt nood aan een nieuwe spits?

TAGS  I  Club Brugge  I  SK Dnipro

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024