Jean-Marie Pfaff krijgt zéér triest nieuws te horen: “Voor 66 procent gehandicapt”

Jean-Marie Pfaff krijgt zéér triest nieuws te horen: “Voor 66 procent gehandicapt”
Woensdag 28 december 2022 - 18:30   I   door Redactie

Jean-Marie Pfaff heeft onlangs nog afscheid moeten nemen van zijn broer. Ook met een ander familielid gaat het niet zo goed. Carmen, zijn wederhelft, heeft momenteel veel last.

Ze lijdt aan osteoporose, waardoor ze al meerdere ruggenwervels brak. Bij TV Familie vertelt ze hoe het met haar gaat: “Het gaat op en af, maar stabiel zal het niet meer worden. Mijn lichaam wordt ouder.”

“Maar ik ben voorzichtig, want ik wil nog een hele tijd meegaan”, gaat ze verder. Niet zo lang geleden liep het weliswaar helemaal mis: “Laatst ben ik gevallen toen ik alleen thuis was. In de keuken lag een plasje van één van de twee chihuahua’s.”

“Daar ben ik wat over uitgeschoven. Alles begon vervolgens te draaien, en plots lag ik op de grond”, vertelt ze. “Er waren wat spieren verrekt, maar zulke dingen ben ik ondertussen gewoon. Een dag zonder pijn, dat ken ik niet.”

Gehandicapt

“Maar ik heb ermee leren leven”, gaat Carmen verder. “De psychiater vertelde me dat ik mijn handicap gewoon moet aanvaarden. Het is zo: ik ben voor 66 procent gehandicapt. Van elke dag het beste maken, daar komt het nu op neer”, concludeert de vrouw van Jean-Marie.

Poll: Zou jij elke dag met pijn kunnen leven?

TAGS  I  Rode Duivels

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024