Transfermarkt: Kylian Mbappé naar Real Madrid, verliest Club déze sterkhouder?

Transfermarkt: Kylian Mbappé naar Real Madrid, verliest Club déze sterkhouder?
Vrijdag 23 december 2022 - 12:15   I   door Redactie

De transfermarkt zal op 4 januari de deuren openen. Tot en met 31 januari kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt!

*Real Madrid zou één miljard euro opzij hebben liggen om Kylian Mbappé aan te trekken.

*Lionel Messi zou zijn contract bij PSG verlengen, zo meldt Fabrizio Romano. Over de duur van het contract en het salaris is er nog niets bekend.

*Inter zou een bod van 15 à 18 miljoen euro willen uitbrengen op Tajon Buchanan van Club Brugge.

*Deense media melden dat Anderlecht zijn vizier op ex-OHL-spits Sory Kaba richt.

*OHL zou Mario Gonzalez dan weer definitief willen overnemen van Sporting Braga. Dat zou hen ongeveer 3 miljoen euro kosten.

*Paul Onuachu droomt er nog steeds van om in een grote competitie te spelen. Bij winterse aanbiedingen zal hij die samen met KRC Genk bekijken.

*Noë Dussenne ziet zijn contract bij Standard aan het einde van het seizoen aflopen, maar wil graag blijven. Als ze zijn contract niet verlengen dan mag hij deze zomer net als Amallah en Raskin transfervrij vertrekken.

Poll: Hoeveel euro moet Club minimaal ontvangen om Buchanan deze winter al laten gaan?

TAGS  I  Real Madrid  I  PSG  I  Inter  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  OHL  I  Sporting Braga  I  KRC Genk  I  Standard

donderdag 30 mei 2024

woensdag 29 mei 2024

dinsdag 28 mei 2024

maandag 27 mei 2024

zondag 26 mei 2024