Club Brugge wordt vernederd: STVV zorgt genadeloos voor waanzinnige stunt

Woensdag 21 december 2022 - 21:48   I   door Redactie

Club Brugge nam het in de achtste finale van de Beker van België op tegen STVV. De crisis, die toch een beetje om de hoek loerde bij Club, moest de kop ingedrukt worden.

Club Brugge-STVV 1-4

Het spel speelde zich in de eerste minuten bijna alleen maar af op de helft van Sint-Truiden. Club zocht het gaatje en vond dat ook na een kleine twintig minuten via Noa Lang. STVV wist voor de rust toch de gelijkmaker te maken na een blunder van Mignolet.

Na de onderbreking mocht Lang in de kleedkamer blijven en kreeg Skov Olsen zijn kans. Club had de bal, maar ze speelden weinig kansen bij elkaar. Ze kwamen op het uur dan ook op achterstand. Daar bleef het niet bij, want nog geen tien minuten later stond het al 1-3.

Larin leek de aansluitingstreffer te maken, maar hij stond buitenspel. Bruno maakte er nog 1-4 van. STVV zorgt zo voor een enorme stunt tegen de landskampioen en knikkert hen genadeloos uit de beker. Club heeft nu nog twee doelen dit seizoen: de competitie en de Champions League.

Doelpuntenmakers:

17’ Noa Lang 1-0, 33’ Brüls 1-1, 62’ Bruno 1-2, 69’ Hayashi 1-3, 87' Bruno 1-4

Deinze-Zulte Waregem 1-2

47’ Balaj 1-0, 88’ Ndour 1-1, 90’ Ndour 1-2

Poll: Zal Club Brugge de titel wél kunnen winnen?