Daags voor finale sprake van complot rond Messi en Mbappé: “Dat kan toch niet?!”

Daags voor finale sprake van complot rond Messi en Mbappé: “Dat kan toch niet?!”
Zaterdag 17 december 2022 - 22:00   I   door Redactie

Zondag staat de finale van het wereldkampioenschap op het programma. Argentinië en Frankrijk strijden om het hoogst haalbare in het voetbal: de wereldtitel.

Doorheen deze wereldbeker heeft Peter Vandenbempt zich enorm gestoord aan de arbitrage: “In Marokko-Kroatië werden weer gele kaarten niet gegeven en er was ook die overduidelijke penalty die niet werd gefloten.”

"Ik heb op mijn hotelkamer geroepen: "Hoe is dit nu mógelijk! Waar is de VAR?" Ik begrijp er helemaal niets van”, gaat Vandenbempt verder op de website van Sporza. De journalist denkt dat er sprake is van consignes van bovenaf.

“Al die refs moeten geweldig opletten met het trekken van kaarten, want de vedetten moeten bewaard worden tot het moment supreme van de heer Infantino”, verklaart de commentator. “Die laksheid van de refs en VAR hier… ”

Gefloten door emir

"Er zijn al een paar historische blunders geweest op dit WK”, aldus Vandenbempt. “De goal van Frankrijk tegen Engeland is werkelijk wraakroepend." Hij maakt zich ook wat zorgen over de finale van zondag, tussen Mbappé en Messi.

 "Het kan toch niet dat de scheidsrechter of de VAR straks de finale zullen bepalen", klinkt het bij Vandenbempt. "Argentinië heeft al twee goedkope penalty's gekregen. Stel je voor dat Messi er straks weer zo één krijgt waarvan we zeggen: die is door de emir gefloten..."

Poll: Wie zal er morgen wereldkampioen worden?

TAGS  I  Marokko  I  Argentinië  I  Kroatië  I  Frankrijk

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024