Rode Duivels schrikken op: Sterkhouder Lukaku laat opeens weten dat hij afhaakt

Rode Duivels schrikken op: Sterkhouder Lukaku laat opeens weten dat hij afhaakt
Woensdag 07 december 2022 - 08:00   I   door Redactie

De Rode Duivels zijn nog volop aan het bekomen van de uitschakeling op de wereldbeker. Terwijl heel wat spelers op vakantie gaan, zal Romelu Lukaku zaterdag aansluiten bij Inter om de trainingen weer te hervatten.

De Rode Duivel wilde al eerder aansluiten, maar hij moest van de Italiaanse club wat extra rust inlassen. Intussen heeft de spits uitgepakt met groot nieuws. Maak je geen zorgen, hij neemt nog geen afscheid van de nationale ploeg.

Waar hij wel afhaakt, is bij de trainerscursus van de Duivels. Die cursus volgde hij samen met 23 andere (ex-)Duivels. Na Meunier, Chadli, Casteels en Origi haakt nu dus ook Lukaku af. Van de 23 die gestart zijn met de cursus, hebben er 18 hem ook al afgewerkt.

De cursus werd aangeboden aan de ‘Gouden Generatie’, maar ook een aantal jonge spelers tonen interesse in de opleiding. Het Laatste Nieuws meldt namelijk dat onder meer Amadou Onana het wil proberen. Het traject zal pas binnen een viertal jaar opnieuw op poten gezet worden. Dan kunnen Lukaku en co ook opnieuw aansluiten.

Poll: Denk jij dat Lukaku ooit een goede trainer kan worden?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Inter

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023