Charles De Ketelaere moet bij de Rode Duivels echt iets kwijt over Kevin De Bruyne

Charles De Ketelaere moet bij de Rode Duivels echt iets kwijt over Kevin De Bruyne
Zaterdag 12 november 2022 - 22:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere mag zich opmaken voor zijn eerste wereldbeker. Na enkele woelige maanden bij AC Milan plezierde de bondscoach hem met een selectie.

In aanloop naar die wereldbeker gaf Charles De Ketelaere een interview aan de Royal Belgian Football Association. Daar sprak hij onder meer over de 'Gouden Generatie'.

“We hebben als Belgen het geluk dat we een aantal wereldsterren hebben. Ik kijk daar vooral naar als een moment om te leren en om te kijken hoe zij dingen doen”, opent De Ketelaere.

“Dan zie je echt dat je nog stappen moet zetten. Ik vind het alleen maar mooi dat ik me kan meten aan zo’n goeie spelers om beter te worden”, gaat de AC Milan-speler verder.

De Bruyne

“Ik heb altijd het meeste opgekeken naar Kevin De Bruyne. Ook door zijn positie, maar vooral die elegantie, hoe hij voetbalt én dat hij het allemaal zo gemakkelijk doet lijken”, verklapt De Ketelaere.

In de Nations League wist De Ketelaere zijn eerste doelpunt voor de Duivels te scoren. Tegen Italië was het De Bruyne die hem op weg naar doel zette: “Kev gaf de assist en ik scoorde, na de match hield ik daar in de bus toch een heel leuk gevoel aan over!”

Poll: Zal Charles De Ketelaere een doelpunt maken op het WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  AC Milan  I  Manchester City

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024