Filip Joos en Youri Mulder zijn er zeker van: “Club Brugge moet hém gaan halen!”

Filip Joos en Youri Mulder zijn er zeker van: “Club Brugge moet hém gaan halen!”
Woensdag 09 november 2022 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge verloor afgelopen weekend met 2-0 tegen AA Gent. Daardoor volgen ze inmiddels op elf punten van leider KRC Genk.

In de voetbalpodcast 90 minutes lieten Filip Joos, Aster Nzeyimana, Youri Mulder en Evert Winkelmans zich uit over de wintermercato van de landskampioen. Filip Joos vindt dat Club één speler met zekerheid naar Jan Breydel moet halen.

“Als je De Cuyper momenteel bij Westerlo zie spelen… ”, opent Filip Joos. “Dan haal je die terug!”, vult Evert Winkelmans hem aan. “Dan zou ik denken: wow, die kan in matchen iets ongelooflijk doen voor ons!”, gaat Joos verder.

“Ik vind hem technisch écht top. Hij denk altijd naar voren én heeft een goeie pass in de voeten”, geeft Youri Mulder nog mee. “Hij gaat ook iedere keer vol in een duel”, vervolgt Joos. “Hij kan voor Club van grote waarde zijn!”, is de algemene conclusie.

De Cuyper

Maxim De Cuyper wordt momenteel door Club Brugge uitgeleend aan Westerlo. Het is niet meteen duidelijk of er een terugroepoptie in het huurcontract opgenomen is. Zo niet, dan zou Club hem met een 'schadevergoeding' nog kunnen terughalen, al ligt de eindbeslissing dan in het kamp van Westerlo.

Poll: Moet Club Brugge Maxim De Cuyper deze winter terughalen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Westerlo  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024