Rode Duivel wordt bij AC Milan met de grond gelijkgemaakt: “Hij moet stoppen!"

Rode Duivel wordt bij AC Milan met de grond gelijkgemaakt: “Hij moet stoppen!
Woensdag 09 november 2022 - 08:30   I   door Redactie

Bij AC Milan lopen er dit seizoen heel wat Rode Duivels rond. Naast Charles De Ketelaere maakten ook Aster Vranckx en Divock Origi de overstap naar de modestad.

Dinsdag moest AC Milan op verplaatsing bij Cremonese de volle buit te zien veroveren. Daarvoor rekende trainer Pioli in eerste instantie niet op Charles De Ketelaere, hij mocht namelijk pas zestien minuten voor affluiten invallen. Divock Origi verscheen wel aan de aftrap.

De Rode Duivel kon zijn stempel niet op de match drukken en werd achteraf hard aangepakt op Twitter. “Stuur hem terug naar Liverpool!” en "Hij moet stoppen met voetballen!", laten de AC Milan-fans optekenen. Origi werd na een uur te spelen vervangen. De Duivel zag trouwens een doelpunt afgekeurd worden.

De wedstrijd eindigde uiteindelijk op een scoreloos gelijkspel. In de Serie A schieten beide ploegen daar niet veel met op. AC Milan blijft tweede, maar volgt al op acht punten van leider Napoli. Cremonese van Jack Hendry en Cyriel Dessers staat momenteel achttiende.

Poll: Welke AC Milan-Duivel zie jij het liefste voetballen?

TAGS  I  AC Milan  I  Cremonese

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024