'Het is nu al zeker: Belgische kampioen mag gigantische miljoenenwinst opschrijven'

'Het is nu al zeker: Belgische kampioen mag gigantische miljoenenwinst opschrijven'
Vrijdag 04 november 2022 - 09:30   I   door Redactie

Geld wordt in het huidige voetbal steeds belangrijker. Op dat vlak is er in de Jupiler Pro League geweldig nieuws te rapen.

Want nu naast Club Brugge en Union ook Anderlecht en AA Gent zich verzekerd hebben van Europese overwintering is België nu al zeker dat het voor het seizoen 2024-2025 een rechtstreeks ticket voor de Champions League te pakken heeft.

Dat was door de mindere resultaten van de voorbije jaren weggevallen, waardoor de kampioen van het huidige seizoen in 2023-2024 nog een voorronde moet spelen om in het kampioenenbal te raken. Maar diegene die volgend jaar de titel pakt, wint dus de jackpot.

Want wie deelneemt is los van de resultaten verzekerd van een gigantische miljoenenwinst: gemiddeld dertig miljoen euro. En dat kon nog ferm oplopen. Kijk maar naar Club Brugge dit seizoen dat door de resultaten zal stranden in de buurt van vijftig miljoen euro.

Poll: Wie denk je dat er volgend seizoen het rechtstreeks CL-ticket gaat veroveren?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024