Analiste Imke Courtois onverwachts drie dagen onbereikbaar: "Ik word gek van je!”

Analiste Imke Courtois onverwachts drie dagen onbereikbaar:
Vrijdag 04 november 2022 - 18:00   I   door Redactie

Een gezicht die in de Belgische voetbalwereld steeds prominenter in beeld komt is dat van Imke Courtois.

Als gezicht bij Sporza, maar ook wekelijks in haar colum in De Zondag, waar ze telkens pingpongt met senior writer Frank Buyse over de actualiteit. Al was die laatste vorige week wel bezorgd. "Imke, ik word gek van je. Ik probeer je al drie dagen te bereiken."

Maar Courtois had een valabel excuus klaar. "Vergeef me, ik zit hier voor een televisieprogramma enkele dagen afgesloten van de wereld, we moesten zelfs onze gsm afgeven. Ik mocht je nu even bellen met die van de productie."

Over welk programma het gaat is niet bekend. Maar het lijkt erop dat dat de analiste binnenkort opnieuw prominent in beeld zal komen. Straks zal ze ook al te zien zijn in 'Over de oceaan', waar ze samen met onder meer collega-analist Gert Verheyen aan deelnam.

Poll: Zou jij drie dagen onbereikbaar kunnen zijn?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024