Van Damme en co. zijn zeker: “HÍj is na De Bruyne de beste Belgische voetballer”

Van Damme en co. zijn zeker: “HÍj is na De Bruyne de beste Belgische voetballer”
Woensdag 02 november 2022 - 17:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne is momenteel de beste voetballer van ons land, daar mag geen twijfel over bestaan. Maar wie volgt er in het spoor van de Manchester City-draaischijf?

Bij de voetbalpodcast 90 minutes proberen Jelle Van Damme, Filip Joos, Aster Nzeyimana en Sam Kerkhofs een oplossing op dat vraagstuk te vinden. Zo praten ze onder meer over de wereldbeker die eind november van start gaat.

Roberto Martinez liet in een interview weten dat Eden Hazard — als hij in vorm is — altijd aan de aftrap zal staan bij de Duivels. Dat vinden Van Damme en co. toch een verrassende uitspraak, aangezien er een andere Belg is die het momenteel bijzonder goed doet.

“Dit seizoen zijn dé beste Belgische spelers toch De Bruyne en Trossard, daar kan geen discussie over bestaan”, oppert Sam Kerkhofs. “Ja, tuurlijk”, is het duidelijke antwoord van Van Damme. De analisten vinden dan ook dat Trossard de voorkeur moet krijgen op Hazard tijdens het WK.

Martinez

“Wat moet Trossard denken bij de uitspraken van Martinez?”, vragen Joos en Kerkhofs zich af. “Het is niet slim van Martinez om te zeggen dat Hazard sowieso speelt”, vervolgt Van Damme. “Martinez zijnde geef je eigenlijk aan dat Trossard minder is dan Hazard”, concludeert Filip Joos.

Poll: Wie vind jij na De Bruyne momenteel de beste Belgische voetballer?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Manchester City  I  Brighton

zondag 29 januari 2023

zaterdag 28 januari 2023

vrijdag 27 januari 2023

donderdag 26 januari 2023