‘Recordkampioen Anderlecht krijgt duidelijk nieuws over ‘terugkeer’ van Zirkzee’

‘Recordkampioen Anderlecht krijgt duidelijk nieuws over ‘terugkeer’ van Zirkzee’
Woensdag 02 november 2022 - 16:00   I   door Redactie

Anderlecht kampt momenteel met verschillende problemen. Eén daarvan is volgens een aantal analisten de kwaliteit van de spelers die tussen de lijnen rondlopen.

Het is dan ook niet onlogisch dat de paars-witte fans met heimwee terugkijken naar de selectie van vorig seizoen. Toen maakten onder meer Joshua Zirkzee en Lukas Nmecha deel uit van de kern.

Dinsdag werd de hoop bij de Anderlecht-fans even aangewakkerd: Lior Refaelov antwoordde “See you in january" op een reactie van Zirkzee op Instagram. Zouden we de Nederlander dan weer snel terug aan het werk zien bij paars-wit?

Volgens Het Laatste Nieuws moeten de Anderlecht-fans niet te hard hopen op een terugkeer. Zirkzee is met één doel naar Bologna gegaan: doorbreken in de Serie A. De kans is volgens de krant dan ook klein dat hij opnieuw in het Lotto Park zal neerstrijken.

Spits

Toch lijkt Anderlecht deze winter een nieuwe spits aan te willen trekken. Er zouden al gesprekken zijn opgestart met de 20-jarige Dion Drena Beljo. Beljo speelt momenteel in Kroatië en zou voor 5 miljoen euro mogen vertrekken bij NK Osijek.

Poll: Zal Zirkzee ooit nog voor Anderlecht spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bologna

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024