OFFICIEEL: Charles De Ketelaere en co. krijgen heel bijzonder nieuws bij AC Milan

OFFICIEEL: Charles De Ketelaere en co. krijgen heel bijzonder nieuws bij AC Milan
Maandag 31 oktober 2022 - 19:40   I   door Redactie

Charles De Ketelaere heeft nog niet veel plezier beleefd aan zijn overstap naar AC Milan. Gelukkig lijkt het erop dat trainer Stefano Pioli het vertrouwen in de Rode Duivel blijft behouden.

Het moet dan ook als muziek in de oren van De Ketelaere klinken dat AC Milan het contract van zijn trainer opengebroken heeft. Pioli werd vorig seizoen met de Rossoneri voor het eerst in elf jaar kampioen van Italië.

De succescoach zag zijn contract aan het einde van het seizoen aflopen, maar heeft nu bijgetekend tot medio 2025, zo meldt de Italiaanse kampioen zelf via de sociale media.

Momenteel staat AC Milan derde in de Serie A met 26 op 36, de achterstand op leider Napoli bedraagt intussen acht punten. In de Champions League moeten ze woensdag minsten gelijkspelen tegen RB Salzburg om door te stoten.

Rode Duivels

Onder het bewind van Pioli maakten intussen vier landgenoten de overstap naar AC Milan. Alexis Saelemaekers werd in 2020 weggeplukt bij Anderlecht. Deze zomer trokken ze ook Divock Origi, Charles De Ketelaere en Aster Vranckx aan.

Poll: Welke Duivel zal er dit seizoen het meeste doelpunten maken voor AC Milan?

TAGS  I  AC Milan

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024