Duivel Leandro Trossard krijgt plots enorme opdoffer te verwerken: “Niet relevant”

Duivel Leandro Trossard krijgt plots enorme opdoffer te verwerken: “Niet relevant”
Zaterdag 29 oktober 2022 - 11:00   I   door Redactie

Binnen een kleine maand wordt het wereldkampioenschap voetbal afgetrapt. De Belgen openen hun WK tegen Canada.

Vooral over de selectie en de basiself van de Duivels is er momenteel heel wat te doen. Leandro Trossard speelt momenteel de pannen van het dak en dat is ook bondscoach Martinez niet ontgaan: “Hij is enorm gegroeid als speler en er wordt terecht over hem gesproken.”

Toch lijkt Trossard niet meteen aanspraak te maken op een basisplaats bij de Duivels. Het lijkt namelijk een uitgemaakt zaak wie Martinez aan de aftrap zal laten verschijnen: “Eden Hazard is het niet gewoon om het tempo van een wedstrijd te moeten oppikken als invaller.”

“We zijn een sterker team met een scherpe Eden Hazard. Dat is de realiteit”, klinkt het bij de bondscoach tijdens een interview met VTM. “We zagen het op het EK. Als Eden en De Bruyne honderd procent fit zijn, is ons team klaar voor eender welke tegenstander.”

Real Madrid

Bij Real komt Hazard amper nog van de bank. “Zijn speelminuten bij zijn club zijn voor ons niet relevant”, liet de bondscoach daarover optekenen. Hazard, en niet Trossard, zal dus naar alle waarschijnlijkheid aan de aftrap verschijnen op de openingsmatch tegen Canada.

Poll: Wie vind jij dat er moet starten tegen Canada?

TAGS  I  Brighton  I  Real Madrid  I  Rode Duivels

donderdag 9 februari 2023

woensdag 8 februari 2023

dinsdag 7 februari 2023

maandag 6 februari 2023