Rode Duivel Charles De Ketelaere wordt bijzonder hard aangepakt: “Hij durft niet!”

Rode Duivel Charles De Ketelaere wordt bijzonder hard aangepakt: “Hij durft niet!”
Maandag 24 oktober 2022 - 22:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere speelt sinds dit seizoen bij AC Milan. De Rode Duivel maakte de overstap van Club Brugge voor (ongeveer) 32 miljoen euro.

Intussen is hij al bijna drie maanden aan de slag bij de Italiaanse landskampioen, maar De Ketelaere wist nog niet te scoren voor AC Milan. Na de wedstrijd van afgelopen weekend kreeg hij al kritiek van zijn eigen trainer, Stefano Pioli.

Nu wordt de ‘prins van Brugge’ weer op de korrel genomen. Voormalig AC Milan-trainer én -speler Fabio Capello gaf bij Sky Sport opvallende commentaar op CDK: “Hij is een geweldige speler, hij heeft veel kwaliteiten.”

“Maar nu speelt hij op een langzamer tempo dan zijn ploegmaats. Hij is wat verlegen”, gaat Capello verder. “Ik volgde hem al een tijdje en toen hij vroeger de bal kreeg, deed hij dingen die hij nu niet meer durft.”

Mentaal

Volgens de voormalige bondscoach van Engeland en Rusland is het voor CDK vooral een mentaal gegeven: “Het klopt dat hij nog maar net terugkeert uit blessure, maar toch mist hij iets.”

“Hij heeft de kwaliteiten om een belangrijke speler te worden, maar ik denk dat het nu vooral een mentale kwestie van wordt om die kwaliteiten terug te vinden”, concludeert Capello bij Sky Sports.

Poll: Moet De Ketelaere met deze vorm meer naar het WK met de Rode Duivels?

TAGS  I  AC Milan  I  Club Brugge

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024