Marc Degryse is echt verbluft: "We beseffen met zijn allen niet hoe goed ze wel zijn"

Marc Degryse is echt verbluft:
Vrijdag 21 oktober 2022 - 12:30   I   door Redactie

Het is van alle tijden. Je mag voor een seizoen nog zoveel voorspellingen doen als je wil, altijd moet er wel bijgesteld worden.

Ook door kenners als Marc Degryse. De analist had uiteraard Club Brugge en Antwerp op zijn lijstje staan om in play-off 1 te raken. En dat Wouter Vrancken KRC Genk zo zou reanimeren dat de Limburgers zich ook bij de laatste vier zullen scharen is nu ook geen rocket science.

Maar wat gezegd van Union?! Toch ook voor Degryse een revelatie omdat ze hun wonderseizoen van vorig jaar op spectaculaire wijze aan het bevestigen zijn. "Van Union heb ik het gevoel dat wij met zijn allen nog niet beseffen hoe goed ze ook dit jaar zijn", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Daar gaan we nog mooie dingen van zien dit seizoen. Karel Geraerts heeft een bredere kern met meer mogelijkheden om voorin te wisselen. Zowel qua filosofie als na die 15 op 15 met individuele topprestaties van Lazare, Vanzeir en Lapoussin zie ik Union ook goed voor de dag komen tegen Club Brugge."

Poll: Besef jij hoe goed Union is?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024