Peter Vandenbempt waarschuwt: "Ik zou mijn hart vasthouden voor Club Brugge"

Peter Vandenbempt waarschuwt:
Vrijdag 14 oktober 2022 - 11:30   I   door Redactie

Als je nuchtere analyses wil, dan moet je bij Peter Vandenbempt. De commentator doet altijd zijn best om met de voeten op de grond te blijven.

Dus als hij een waarschuwing uitstuurt, neem je die best serieus. In dat opzicht moet de Belgisce topclubs zich toch flinke zorgen baren. Want bij Sporza gaat Vandenbempt dieper in op de Europese successen van Club Brugge die de kloof alleen maar groter zullen maken.

"Ik zou mijn hart vasthouden", klinkt het onheilspellend. "Zeker als het nieuwe stadion er straks ook nog eens staat. Dan zet Club Brugge nóg een extra stap voorwaarts, want er zullen meer commerciële mogelijkheden zijn en plaatsen voor extra supporters."

Maar daar stopt het niet voor Vandenbempt. "Daarbij komt dat blauw-zwart nog maar begonnen is aan het nemen van een voorsprong. Eigenlijk kwam die stroomversnelling er pas de laatste drie jaar. En ze lijkt niet meteen te stoppen."

Schrik

De analist besluit met een uitspraak die de concurrentie nog meer schrik aanjaagt. "Op termijn is een Bayern München-scenario goed mogelijk." Er wordt al een paar jaar voorspeld dat Club financieel zo'n voorsprong zal nemen dat het net als Bayern zo goed als elk jaar de titel pakt.

Poll: Denk je dat Club Bayern München achterna gaat?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo  I  Bayern München

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024