Bookmaker voorspelt déze resultaten van Antwerp, Club Brugge en Anderlecht

Bookmaker voorspelt déze resultaten van Antwerp, Club Brugge en Anderlecht
Vrijdag 07 oktober 2022 - 13:30   I   door Redactie

Er is tegenwoordig elke dag wel voetbal. Amper één dag na de Europese verplichtingen trapt Antwerp vrijdag opnieuw de Jupiler Pro League af.

Ondanks de verrassende nederlaag op het veld van KV Kortrijk afgelopen weekend verwacht Unibet geen enkel probleem tegen STVV. Winst van de thuisploeg staat aan 1.90, tegenover een zege van de bezoekers aan 4.15.

Eénzelfde scenario voor de partij van Club Brugge tegen Westerlo zaterdag. Een overwinning van de landskampioen staat genoteerd aan 1.56, terwijl winst van de Kempenaars maar liefst aan 5.85 staat.

En zelfs Anderlecht ziet de bookmaker ondanks de recente slechte resultaten weinig problemen kennen op het veld van KV Mechelen zondag. 1.90 bij een zege van de Brusselaars tegenover 4.00 voor een zege van de thuisploeg.

Poll: Wie maakt volgens jou het meest kans op winst?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem  I  Westerlo

woensdag 30 november 2022

dinsdag 29 november 2022

maandag 28 november 2022