Openhartige Charles De Ketelaere over Club en AC Milan: “Ik denk er niet aan”

Openhartige Charles De Ketelaere over Club en AC Milan: “Ik denk er niet aan”
Vrijdag 23 september 2022 - 22:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere maakte deze zomer de overstap van Club Brugge naar AC Milan. De landskampioen verdiende ongeveer 35 miljoen euro aan de transfer van hun chouchou.

Voorafgaande aan de wedstrijd tegen Wales gaf De Ketelaere een interview aan VTM. Bij Gilles De Bilde sprak hij openhartig over zijn transfer naar AC Milan. Zoals iedereen wel weet verliepen de onderhandelingen tussen Club en AC Milan niet zonder slag of stoot.

Eén van de grootste moeilijkheden die De Ketelaere in Milaan ondervindt is de eenzaamheid. “Ik heb misschien wel het geluk dat er zoveel matchen zijn. Met die midweek wedstrijden leef je eigenlijk match per match”, is hij duidelijk. Zijn vriendin — Jozefien Van de Velde — studeert momenteel nog in België maar komt af en toe wel tot Milaan.

De Ketelaere besloot om de laatste paar dagen bij Club niet meer mee te trainen, zodat zijn transfer in een stroomversnelling zou komen. “Het is niet dat ik met slaande deuren vertrokken ben bij Club. Maar in elke relatie zijn er soms wel onenigheden”, verklaart de jonge Duivel.

Terugkeer

Wanneer De Bilde hem vraag of hij later nog zal terugkeren naar Club, moet De Ketelaere eens diep ademhalen: “Zoals er velen (lees: Alderweireld, Vertonghen, ...) nu aan het doen zijn, bedoel je? Goh… Club zal altijd speciaal zijn voor mij, maar ik ben nog maar 21 en heb net een transfer gemaakt. Dus daar denk ik nog niet meteen aan (lacht).”

Poll: Welk truitje staat CDK het beste?

TAGS  I  Club Brugge  I  AC Milan  I  Rode Duivels

vrijdag 2 juni 2023

donderdag 1 juni 2023

woensdag 31 mei 2023