‘Anderlecht-lieveling Zeno Debast kan deze zomer al een toptransfer maken’

‘Anderlecht-lieveling Zeno Debast kan deze zomer al een toptransfer maken’
Woensdag 21 september 2022 - 11:00   I   door Redactie

Zeno Debast is dit seizoen een vaste waarde in de achterhoede van Anderlecht. De paars-witte verdediger liet dit seizoen al een sterke nadruk achter, die hij beloond zag worden met een selectie bij de Rode Duivels.

In mei brak Anderlecht het contract van Zeno Debast open. De recordkampioen liet Debast bijtekenen tot medio 2025. Een goede zet, want deze zomer waren er naar verluidt al enkele Europese topclubs die zich voor het Anderlecht-talent gemeld hadden.

Volgens Het Nieuwsblad hebben de sterke prestaties van Debast ervoor gezorgd dat de interesse nog wat groter geworden is. Anderlecht hoopt natuurlijk dat ze Debast ook volgend seizoen nog op het Lotto Park zien rondlopen, maar dat zal niet makkelijk worden.

Als Anderlecht komende zomer Debast verkoopt, zullen ze dat zeker voor een hoge prijs willen doen. De nog steeds 18-jarige heeft volgens Transfermarkt momenteel een waarde van 4 miljoen euro. Met een paar sterke Europese prestaties en misschien een selectie voor het WK kan Debast zijn waarde nog ferm zien stijgen.

Poll: Denk jij dat Debast volgend seizoen bij Anderlecht te zien zal zijn?

TAGS  I  Anderlecht

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022