'Zorgen over Charles De Ketelaere bij AC Milan na meer dan verrassende vaststelling'

'Zorgen over Charles De Ketelaere bij AC Milan na meer dan verrassende vaststelling'
Woensdag 21 september 2022 - 10:00   I   door Redactie

Charles De Ketelaere versierde afgelopen zomer een transfer naar de Italiaanse landskampioen AC Milan. De Rossoneri zijn niet slecht aan het seizoen gestart, al verloren ze onlangs wel de strijd om de leidersplaats tegen Napoli.

De Ketelaere kon al enkele mooie dingen laten zijn bij Milan, wat tot heel wat positieve reacties leidde. De Rode Duivel kwam inmiddels negen keer in actie voor AC Milan, maar scoren lukte nog niet. Meer zelfs, hij wist in zijn negen wedstrijden nog maar één assist af te leveren.

En dat is toch net waarvoor AC Milan De Ketelaere gehaald heeft: beslissend zijn in het maken van doelpunten. Ook bij het Italiaanse La Gazzetta dello Sport — dat tot nog toe overwegend positief was over de Rode Duivel — beginnen ze de druk op te voeren. Vooral het tekort aan doelpunten valt de krant op.

De Ketelaere zou in een officiële wedstrijd voor AC Milan nog geen enkel schot tussen de palen afgeleverd hebben. En dat baart zorgen. La Gazzetta blijft De Ketelaere wel krediet geven en heeft dan ook een duidelijke conclusie: “Hij heeft zeker nog tijd, maar moet toch beslissender en efficiënter worden.”

Poll: Zal De Ketelaere voor het WK zijn eerste doelpunt bij AC Milan gemaakt hebben?

TAGS  I  AC Milan

maandag 3 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022