'Déze verrassende club kan Anderlecht zomaar in de miserie van play-off 2 storten"

'Déze verrassende club kan Anderlecht zomaar in de miserie van play-off 2 storten
Dinsdag 20 september 2022 - 20:00   I   door Redactie

We zijn negen speeldagen ver en nu al beginnen de contouren van de competitie zich af te tekenen. Met één groot vraagteken: Anderlecht.

Al durven sommige waarnemers en analisten nu al hun conclusies te trekken. "Wat Anderlecht tot nu toe presteert zorgt er niet voor dat ze bij mij de favoriet zijn voor de vierde plaats", stelt bijvoorbeeld Peter Vandenbempt in De Tribune.

Wie dan wel? "AA Gent zou het wel moeten kunnen, maar is ook te wisselvallig en is met Tissoudali een smaakmaker kwijt." Op die manier komt het Sporza-gezicht automatisch bij een verrassing uit. "Het Standard van tegen Club Brugge… Wie weet?", klinkt het nog. 

Maar vooral: "Union blijft mij verbazen en blijft goed presteren. Zij hebben na hun gedane transfers niet meteen een mindere ploeg dan vorig seizoen." Het zou de tweede keer op rij zijn dat de Brusselse buren Anderlecht een loer draaien.

Poll: Denk jij dat Union boven Anderlecht zal eindigen?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Beerschot  I  Cercle Brugge  I  Charleroi  I  Club Brugge  I  Eupen  I  KRC Genk  I  KV Kortrijk  I  KV Mechelen  I  KV Oostende  I  OHL  I  Seraing  I  Standard  I  STVV  I  Union  I  Zulte Waregem

zaterdag 9 december 2023

vrijdag 8 december 2023

donderdag 7 december 2023

woensdag 6 december 2023