Hein Vanhaezebrouck doet Gent opschrikken en maakt oorlog binnen eigen club

Hein Vanhaezebrouck doet Gent opschrikken en maakt oorlog binnen eigen club
Vrijdag 09 september 2022 - 20:00   I   door Redactie

Soms neemt de frustratie de bovenhand. Daar weten ze bij AA Gent alles van. Al zeker met Hein Vanhaezebrouck als trainer.

Want die liet zich na de Conference League-afknapper op het veld van het Noorse Molde achteraf op de persconferentie serieus gelden. Niet alleen over de bijzonder magere prestatie van zijn troepen, maar ook tegenover... AA Gent.

En dan meer bepaald de logistieke kant van de club, want dat doelman Paul Nardi er bij zijn debuut bijzonder lullig uitzag met een niet passend wit keepershirt zonder lange mouwen vond hij maar helemaal niets. 

Maar het was van moeten, want de UEFA vond dat zijn gele outfit te verwarrend was met de fluogele outfit die de Gentse veldspelers droegen. Terecht vond ook HVH en hij haalde dan ook zwaar uit bij Sporza.

UEFA

"Hoe kunnen wij nu, als we in fluogeel spelen, voorstellen om onze keeper in fluogeel te zetten", klonk het vrij vernietigend. "Ik snap niet hoe het kan dat wij zoiets als ploeg niet zien. Maar het was dan aan de UEFA om te zeggen dat het niet kon. Maar daar passeerde het, die vonden het goed."

"Dit kan niet op dit niveau." Hetzelfde vond hij van AA Gent. "Sorry, ik ben ook streng voor onszelf. Dit zijn zaken die je als club moet voorkomen. Wij moeten beseffen dat onze keeper in het zwart of in het rood moet spelen, als wij fluogeel dragen."

Poll: Vind je dat Vanhaezebrouck gelijk heeft?

TAGS  I  AA Gent  I  Molde  I  Djurgaarden  I  Shamrock Rovers

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024