Blauw-zwarte fans zien onverwachts vertrekker furore maken: "Toch raar van Club"

Blauw-zwarte fans zien onverwachts vertrekker furore maken:
Maandag 05 september 2022 - 13:00   I   door Redactie

Dinsdag sluit de mercato officieel de deuren. Club Brugge heeft er een paar bewogen maanden opzitten. Ze trokken heel wat vers bloed aan, maar zagen ook best veel spelers vertrekken.

Denk maar aan Charles De Ketelaere, bijvoorbeeld. Daar ontving Club maar liefst 32 miljoen euro voor (plus bonussen). Maar ook van een andere jonge Belg namen ze afscheid. Loïs Openda trok voor 10 miljoen euro naar RC Lens

Daar maakt de jonge Duivel een droomstart mee. De spits wist in zijn laatste vier wedstrijden te scoren en trekt zo zijn goeie vorm van vorig seizoen door. De afgelopen twee seizoenen speelde hij op uitleenbasis voor Vitesse, waar hij maar liefst 37 keer de weg naar doel vond. 

Enkele Club-supporters vragen hun dan ook luidop af of Openda niet beter nog een jaartje bij Club gebleven was. Zo wordt de vergelijking met Yaremchuk bijvoorbeeld gemaakt: “Raar dat Club Openda liet gaan voor 10 miljoen en dan een oudere speler haalt voor 16 miljoen.”

Lens

De supporters van RC Lens zijn dan ook vol lof voor de jonge Belgische spits. Dat was ook te merken in het stadion, waar maar liefst 37.000 supporters zijn naam scandeerden (zie video). 

Poll: Had jij Openda graag nog een jaartje bij Club zien spelen?

TAGS  I  Club Brugge  I  RC Lens

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024